IT usluge
IT usluge – Savjetovanje

Info (3)Svaka tvrtka, bez obzira kakav IT sustav ima i koliko je velik interni informatički odjel u tvrtki,  svakako treba IT usluge savjetovanja.

Situacija u kojoj se nalaze voditelji internih IT odjela u današnje vrijeme zahtijeva da na svim poljima budu jednako dobri i da je njihov IT sustav u koraku s modernim tehnologijama i trendovima. Za tvrtku, to znači mnogo ulaganja u kontinuiranu edukaciju IT osoblja. Unatoč ulaganju u edukaciju pojedinci nikako ne mogu biti toliko stručni kao jedna IT tvrtka s timom stručnjaka te su vanjske IT usluge sve učestalije.

Koristite naše IT usluge savjetovanja jer su besplatne i mogu Vam uštedjeti mnogo vremena i novca. Iznesite nam svoje probleme, nedoumice i ciljeve, a mi ćemo za Vas istražiti mogućnosti i rješenja koja Vam se nude na tržištu. Pošaljite upit i u vrlo kratkom roku naši stručnjaci će Vas kontaktirati i ponuditi savjet.

IT usluge – Podrška

Digg (2)U svakodnevnom poslu i kod savršenih IT sustava svako malo nešto zapne. Problemi mogu biti različite prirode i prioriteta. Dobar je osjećaj kada znate da u svakom trenutku znate da vam je IT podrška na dohvat ruke. Bez obzira koristite li naše IT usluge ili ste novi korisnik, slobodno nam se obratite i u najkraćem roku biti će Vam pružena kvalitetna IT podrška. Kontaktirajte nas na mobilni telefon ili e-mail od 0-24h jer posao nam je biti vam na usluzi. Kontakt podatke potražite ovdje.

IT usluge – Održavanje

ToolsSvakoj tvrtki koja se oslanja na informatičku tehnologiju u poslovanju potrebno je redovito IT održavanje. Redovito održavanje i unapređivanje IT sustava također je važno kako bi vaš IT sustav u svakom trenutku bio zaštićen od mogućih sigurnosnih propusta ali i spreman odraditi povećani obim posla. Redovite nadogradnje servera, operativnih sustava radnih stanica, poslovnih i ostalih aplikacija osnovne su aktivnosti održavanja IT sustava. Ostale IT usluge uključuju jednostavnija IT rješenja.

IT usluge – Sistem Integracija

LogoffPojam IT usluge sistem integracije ukratko se može prevesti kao model "IT rješenja po mjeri". Moderno poslovanje tvrtki nezamislivo je bez pomoći informacijske tehnologije. Nažalost ukoliko informatički sustav nije povezan i na pravi način usklađen s Vašim poslovanjem rezultati mogu biti poražavajući. Prema zahtjevima i potrebama Vaše tvrtke predlažemo kompletno IT rješenje kako da Vaša tvrtka funkcionira kao zaokružena i povezana cjelina. Svaka tvrtka ima specifičan način poslovanja. IT rješenja po mjeri koja nudi sistem integracija prava su IT rješenja za tvrtku.

IT usluge – Training-The-Trainer

36_64x64Današnji napredak informatičke tehnologije zahtjeva od informatičara unutar tvrtki stalnu edukaciju i širok spektar znanja. Kako bi mogli odgovoriti na sve izazove i dobiti dodatna znanja na specifičnim područjima naša IT rješenja ujedno uključuju IT usluge kojima znanje prenosimo na internu IT službu tvrtke čime se IT podrška tvrtke podiže na višu razinu. Za tvrtke čija glavna djelatnost nije informatika to znači manje troškove održavanja i promtnije rješavanje problema ukoliko do njih dođe.

IT rješenja
vtiger CRM

vtiger CRM je besplatno 100% Open Source IT rješenje koje omogućujue napredno upravljanje odnosima sa kupcima i praćenje uspješnosti prodajnih tim[Više]

Google Apps

Google Apps je besplatno IT rješenje za tvrtke i skup aplikacija dostupnih preko interneta koja omogućuje tvrtkama, državnoj i lokalnoj upravi , [Više]

EGroupware

EGroupware je besplatno Open Source IT rješenje i vodeći višejezični kolaboracijski alat za učinkovitu timsku suradnju i upravljanje odnosima s [Više]

Zentyal

Zentyal  je besplatno Open Source IT rješenje za male i srednje tvrtke koji objedinjuje sve potrebne informatičke resurse jedne tvrtke.  Zentyal[Više]