Internet marketing

Imate odličan proizvod. Ali, neće se prodavati sam od sebe. Kako ga predstaviti potencijalnim kupcima?

Jedan od učinkovitih i jednostavnih načina je internet marketing, jer prezentiranje svoje ponude putem interneta danas je imperativ! Ako niste dovoljno samouvjereni da se izražavate u pismu, pisanje tekstova za web stranice prepustite nama, a mi ćemo to više nego rado učiniti umjesto vas. Bitno je samo da nas dobro upoznate sa svojom ponudom, naglasite stil i mi ćemo vaše stranice ispuniti potrebnim sadržajem.

Ali... ovime još nismo postigli željeni učinak! Hrpa teksta kojeg nitko nije pročitao, na tom istom internetu, ne služi ničemu. Optimizacija sadržaja za tražilice (SEO) omogućiti će da onaj tko traži vašu vrstu proizvoda jednostavno dođe baš na vašu stranicu.

Ako smatrate da imate nešto novo, nedovoljno poznato ili jednostavno želite posegnuti za dobrim starim marketingom, tu vas čekamo s google internet oglašavanjem, poznatijim kao Google AdWords (SEM). Ovim načinom oglašavanja, uz mala novčana ulaganja, moguće je postići odličan učinak. Oglašavanje putem Google AdWords-a temelji se na pravilnoj upotrebi ključnih riječi što će pravu publiku dovesti na vašu stranicu.

Pisanje tekstova za web stranice (Copywriting)

Prezentiranje ponude putem interneta i web stranice danas je imperativ.

Za što kvalitetnije predstavljanje i prepoznavanje od strane klijenata potrebni su, osim estetski privlačne stranice, i što kvalitetniji i zanimljivi tekstovi. Kako bismo našu ponudu učinili što kompletnijom možemo vam ponuditi i pisanje tekstova za vašu web stranicu, bilo da to radite od samog početka ili želite osvježiti vašu već postojeću stranicu novim idejama.

Bitno je da se upoznamo s vašom ponudom i  stilom koji želite izraziti kroz te tekstove.

Optimizacija sadržaja za tražilice (SEO)

Prilagodba i optimiziranje tekstova za internet tražilice. Napisanim tekstom, ma koliko on “na prvu loptu” bio zanimljiv, još nismo postigli njegovu svrhu. Da bi se vaša stranica prikazivala pri vrhu googlove tražilice potrebno je tekstove za iste prilagoditi tj. optimizirati ih za pretraživanje.

Upotrebom ključnih riječi i njihovim pravilnim pozicioniranjem postići ćemo brzo pronalaženje vaših tekstova od strane googlovih tzv. “robota” i time postići prikazivanje i pozicioniranje vaše stranice vrlo visoko na tražilici.

Google AdWords (SEM)

Internet oglašavanje putem Google servisa AdWords povoljni je način prezentiranja vaše ponude. Ako su vaši budžeti za marketing dosta oskudni i ograničeni ili smatrate da za uloženo morate dobiti i dobar odjek onda je ovo dobar način oglašavanja.

Princip oglašavanja putem Google oglasa temelji se na principu naplate prema kliku. To znači da se zadani budžet troši tek klikom, tj. dolaskom potencijalnog kupca na vašu stranicu. Time je najveća vjerojatnost da ćete na stranicu dovesti baš one koje zanima vaš proizvod predstavljen u oglasu.Kroz ovakvu vrstu oglasa učinak se postiže jezgrovitošću i jasnošću jer se cijela poruka daje u doslovno nekoliko desetaka riječi.

Tekst Adwords oglasa, dakle, sastoji se od naslova koji sadrži 25 znakova i dva dodatna reda od po 35 znakova. Oglas plaćate prema kliku i cijenu možete prilagoditi zavisno o svom budžetu. Štoviše, sami određujete i teritorij na kojem se vaš oglas oglašava.

Povezane usluge
IT usluge – Training-The-Trainer

Današnji napredak informatičke tehnologije zahtjeva od informatičara unutar tvrtki stalnu edukaciju i širok spektar znanja. Kako bi mogli odgovori[Više]

IT usluge – Podrška

U svakodnevnom poslu i kod savršenih IT sustava svako malo nešto zapne. Problemi mogu biti različite prirode i prioriteta. Dobar je osjećaj kada z[Više]

IT usluge – Sistem Integracija

Pojam IT usluge sistem integracije ukratko se može prevesti kao model “IT rješenja po mjeri”. Moderno poslovanje tvrtki nezamislivo j[Više]

IT usluge – Savjetovanje

Svaka tvrtka, bez obzira kakav IT sustav ima i koliko je velik interni informatički odjel u tvrtki,  svakako treba IT usluge savjetovanja. Situacija[Više]

IT usluge – Održavanje

Svakoj tvrtki koja se oslanja na informatičku tehnologiju u poslovanju potrebno je redovito IT održavanje. Redovito održavanje i unapređivanje IT[Više]