Mislite da vtiger CRM nije za Vašu tvrtku? PART #1

///Mislite da vtiger CRM nije za Vašu tvrtku? PART #1

Mislite da vtiger CRM nije za Vašu tvrtku? PART #1

Nakon nekoliko održanih vtiger CRM prezentacija, koje se održavaju svakog prvog ponedjeljka u mjesecu u 10:00h u prostorijama tvrtke na lokaciji Krapinska 37, Zaprešić, odlučio sam malo pobliže objasniti koje sve mogućnosti pruža vtiger CRM.

Bez obzira bavi li se Vaša tvrtka proizvodnjom, uslužnim djelatnostima ili prodajom različite vrste robe potreban Vam je sustav kojim ćete na vrlo jednostavan i efikasan način izraditi ponudu potencijalnom klijentu, potvrditi narudžbu ili izraditi narudžbu dobavljaču, pratiti zalihe proizvoda na skladištu ili pratiti efikasnost prodaje. Neke tvrtke za to koriste posebno izrađene excel tablice koje zbog vrlo naprednih mogućnosti koje excel ima mogu kvalitetno odraditi zadatak. Naravno, postoje za tu namjenu i komercijalne aplikacije raznih domaćih tvrtki koje se mogu kupiti po pristupačnim cijenama ali uz vrlo ograničene mgućnosti.  Za veće tvrtke te aplikacije nisu dovoljne ali tu uskaču različiti svjetski proizvođači ERP i CRM aplikacija koje mogu više, bolje, brže…..(čitaj skuplje) 🙂 obaviti sve što u svakodnevnom poslovanju treba jedna tvrtka.

Međutim, što je sa manjim i srednje velikim tvrtkama koje imaju ograničena sredstva i moraju paziti da pravilno i kvalitetno rasporede ulaganja. Zar takvim tvrtkama ne trebaju napredne mogućnosti koje nude ERP i CRM rješenja. U današnje vrijeme kada je vrlo bitno biti konkurentan na tržištu ali prije svega pružiti kvalitetnu uslugu korisniku, svaka tvrtka bez obzira na veličinu primorana je koristiti napredne alate kako bi uspjela izboriti svoje mjesto na tržištu.

Za tvrtke koje su financijsko poslovanje povjerili nekom knjigovodstvenom servisu, ERP sustav nije potreban za osnovno poslovanje. Njima je važno da mogu na jednostavan i lak način voditi katalog i cjenike svojih proizvoda, zalihe na skladištu, izraditi ponude, potvrde narudžbi, narudžbe dobavljaču i račune. Ono što vtiger CRM čini posebnim je mogućnost da sve te aktivnosti možete međusobno pratiti i povezati u jedan skup kvalitetnih informacija koje Vam mogu pomoći da donesete ispravne poslovne odluke i bolje poslujete.  Sve to moguće je ostvariti korištenjem vtiger CRM sustava.

U slijedećem nastavku pisati ću o ostalim mogućnostima vtiger CRM sustava i kako ga možete primjeniti u svoje poslovanje.

By |2011-07-01T22:25:13+00:00January 15th, 2011|blog, CRM|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. phim cach nhiet ntech 26/08/2016 at 02:49 - Reply

    Thanks for your useful post
    =============================================
    Tại sao phải http://www.phimcachnhiet.com.vn/dich-vu/1687_dan-kinh-chong-nang-cho-nha-kinh.html cho ngôi nhà của bạn?

Leave A Comment