Kosa crta i VIA Embedded vole se javno!

///Kosa crta i VIA Embedded vole se javno!

Kosa crta i VIA Embedded vole se javno!

VIA Embedded proizvodi od sada dostupni i na Hrvatskom tržištu.

Kosa crta d.o.o. postala je službeni distributor integriranih komponenti i sustava renomirane tvrtke VIA Technologies, Inc.  u sklopu kojeg djeluje VIA Embedded, za slijedeće države:

 • Hrvatska
 • Bosna i Hercegovina
 • Srbija
 • Crna Gora
 • Makedonija

VIA Technologies, Inc.

VIA Technologies, Inc. jedan je od vodećih dobavljača na području visoko učinkovitih x86 procesorskih platformi i inovativnog dizajna na tržištu embedded, ultra mobile i osobnih računala.

Kombinacijom procesora vrlo male potrošnje te multimedijskih i “connectivity” chipseta, u mogućnosti su ponuditi široki spektar računalnih i komunikacijskih platformi uključujući poznate ultra kompaktne matične ploče.

VIA Embedded – Predvodnik u integraciji i minijaturizaciji

Postavljajući industrijske standarde po pitanju najboljih performansi u odnosu na utrošenu energiju, energetsku efikasnost i bogato integriranim sigurnosnim komponentama u hardveru, VIA embedded procesorska platforma dizajnirana je kako bi inspirirala novu generaciju embedded uređaja koji će proširiti tržište, mogućnosti i primjenu x86 arhitekture. Nudeći bogatu lepezu procesora vrlo male potrošnje energije, chipseta bogatih mogućnostima te njima pripadajućih dodatnih chipseta, VIA se smatra predvodnikom kad je u pitanju integracija i minijaturizacija.

Bogata i raznolika silikonska lepeza u kombinaciji sa naprednim aplikacijama i inovativnim referentnim dizajnom, VIA embedded procesorska platforma omogućuje razvojnim tvrtkama stvaranje novih proizvoda u vrlo kratkom vremenu bez minimalnim ulaganjima u istraživanje i razvoj. Kao predvodnik po pitanju integracije i minijaturizacije, VIA nudi široki spektar matičnih ploča ultra malih dimenzija koje objedinjuju mogućnosti i performanse VIA procesora i chipseta kreirajući tako na tržištu standardiziranu platformu.

By |2011-07-01T22:29:52+00:00November 23rd, 2009|blog, KC obavijesti|4 Comments

About the Author:

4 Comments

 1. hqt2016_bean 15/07/2016 at 06:51 - Reply

  Thank you so much for your useful article.

  http://cachvaocmd368.com/

 2. viendaotaoxaydung247 20/07/2016 at 07:34 - Reply

  http://viendaotaoxaydung.edu.vn/chung-chi-dau-thau-toan-quoc-a142.html http://viendaotaoxaydung.edu.vn/khai-giang-lop-hoc-chi-huy-truong-tai-ha-noi-a140.html uy tín , http://viendaotaoxaydung.edu.vn/chung-chi-dao-tao-so-cap-nghe-a144.html toàn quốc , khai giảng http://churchofboca.org/2015/12/01/advent-workshop-december-4/ , làm http://viendaotaoxaydung.edu.vn/hoc-tu-van-giam-sat.html , mua http://viendaotaoxaydung.edu.vn/lop-hoc-chung-chi-ky-su-dinh-gia-xay-dung-a150.html

Leave A Comment