Google Apps - besplatno IT rješenje za tvrtke

Google Apps je besplatno IT rješenje za tvrtke i skup aplikacija dostupnih preko interneta koja omogućuje tvrtkama, državnoj i lokalnoj upravi , školama te ostalim profitnim i neprofitnim ustanovama, ali i fizičkim osobama upotrebu različitih Google proizvoda na jedinstvenoj domeni (npr www.vasatvrtka.hr). Google Apps besplatno IT rješenje za tvrtke Vam uz administratorski Control Panel i mobilni pristup omogućuje da dodatno iskoristite sve dostupne Google aplikacije za potrebe organizacije poslovanja tvrtke što znači da ćete npr. sve e-mail adrese kojima raspolaže Vaša tvrtka i  dalje zadržati u postojećem obliku “nekoime@vasatvrtka.hr”, ali sa svim Google karakteristikama uključujući i 7GB  (ili 25GB) prostora po korisničkom računu.

Dostupne su dvije Google Apps verzije, Standard Edition i Premier Edition. Ovisno o veličini Vaše tvrtke i njenim potrebama preporučiti ćemo Vam koja verzija  najbolje odgovara Vašim potrebama. Ukratko Google Apps besplatno IT rješenje za tvrtke sastoji se od Google Gmail for Busines, Google Docs, Google Calendar, Google Sites, Google Video te Google Talk

Prema Vašim potrebama spremni smo ponuditi personalizirane Google Apps pakete prilagođene Vašem poslovanju. Uštedite vrijeme i novac, kontaktirajte nas!

4 comments
zdravko
zdravko

Imam jedno pitanje!

Privatni sam iznajmljivač apartmana, uredno sam registriran u TZ-i, i htio bi izraditi web stranicu te tako unaprijediti svoje poslovanje. koji od Google apps proizvoda da uzmem. Besplatni ili for Busines?

Hvala!

Dejan
Dejan

Molim Vas za pomoc !

Potrebna mi je informacija da li je moguce da se preko google apps nekoliko email naloga u sklopu moje firme kontrolise na taj nacin da na jedan nalog stizu kopije dolaznog i odlaznog saobracaja sa ostalih naloga ?
Dakle klasicna kontrola mail naloga.,.

kosacrta
kosacrta moderator

@zdravko Poštovanje Zdravko, u Google Apps postoji mogućnost izrade web stranice preko Google Sites. Svakako za početak preporučujem besplatnu varijantu Google Apps. Jače strane Google Apps paketa su Gmail for business (mail za tvrtke sa vlastitom domenom), Google Docs te komunikacijski alati Gtalk (audio, video, chat).

Mi za svoje klijente izrađujemo web stranice u WordPress CMS sustavu zajedno sa SEO (Search Engine Optimization) prilagodbom web stranica što smo u mogućnosti i Vama ponuditi. Pretpostavljam da planirate jače nastupiti na tržištu što svakako treba nadopuniti Google AdWords oglasima putem pretraživača. Sve to u mogućnosti smo Vam ponuditi u jedinstvenoj usluzi. Pretpostavljam da imate još mnogo pitanja pa ću Vas zamoliti da nas kontaktirate na telefone kako bi Vas mogli detaljnije informirati o mogućnostima.

Vladimir
Vladimir

Poštovani,
zahvaljujemo na upitu. Ukoliko sam dobro razumio, želite kontrolirati dolazne i odlazne e-mail poruke više korisničkih računa (e-mail računa) na taj način da sve dolazne i odlazne e-mail poruke primate na zaseban korisnički račun e-mail?

Pretpostavljam da želite imati uvid u komunikaciju Vaših zaposlenika sa klijentima tvrtke. Ne postoji jednostavan način da to učinite u besplatnoj Google Apps inačici, međutim ukoliko koristite Premier inačicu to je moguće postići korištenjem Postini Message Security i podešenjem Message Security & Discovery postavki.

Drugo rješenje je da unutar Google Apps dodate besplatnu CRM aplikaciju Insightly koja je jednostavno i intuitivno CRM rješenje prilagođeno za manje tvrtke i mislim da bi Vam odgovaralo.

Ukoliko trebate pomoć u podešenju aplikacije slobodno nas kontaktirajte na e-mail info(at)kosacrta.hr .

lp, Vladimir

Google Apps info
Google Apps – Standard vs Premier

Google Apps besplatno IT rješenje za tvrtke u ponudi je pod imenom Google Apps Standard Edition. U Google Apps Standard Edition inačici uključene su aplikacije slijedećih karakteristika: Gmail (e-mail pretinac 7.5GB) Google Calendar Google Docs Google Sites Google Apps Standard Edition preporuča se malim tvrtkama koje tek upoznaju sve mogućnosti novih internet tehnologija te im poslovanje...[Više]

Google Apps – Aplikacije

Google Apps besplatno IT rješenje za tvrtke sastoji se od niza aplikacija koje uključuju Gmail for Business, Google Calendar, Google Docs, Google Sites, Google Talk te u komercijalnoj inačici Google Video i Postini Services. U nastavku ukratko pročitajte o mogućnostima i karakteristikama pojedinih aplikacija Google Apps besplatnog IT rješenja za tvrtke. Google Gmail for Business vam...[Više]

Povezana rješenja
Zentyal

Zentyal  je besplatno Open Source IT rješenje za male i srednje tvrtke koji objedinjuje sve potrebne informatičke resurse jedne tvrtke.  Zentyal[Više]

vtiger CRM

vtiger CRM je besplatno 100% Open Source IT rješenje koje omogućujue napredno upravljanje odnosima sa kupcima i praćenje uspješnosti prodajnih tim[Više]

EGroupware

EGroupware je besplatno Open Source IT rješenje i vodeći višejezični kolaboracijski alat za učinkovitu timsku suradnju i upravljanje odnosima s [Više]